Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

RICHARD BRANSON Ο ΑΥΤΟΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΟΣ ΔΑΙΜΟΝΙΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ



Ο Richard Branson γεννημένος το 1950 στον Λονδίνο, από τα 16 του χρόνια ξεκίνησε την επιχειρηματικότητα του βγάζοντας το περιοδικό Student.
Από τότε ξεκίνησε η ανοδική του πορεία σαν επιχειρηματίας φτιάχνοντας πολλές εταιρείες σε πολλούς τομείς, που ανέρχονται γύρω στις 400 εταιρείες και το αποκορύφωμα αυτής είναι ο μεγάλος αεροπορικός κολοσσός την Virgin Airways και την Virgin Galactic.
Παντρεμένος με τρία παιδιά στα 60 του χρόνια έκανε το όνειρο του πραγματικότητα φτιάχνοντας το πρώτο ιδιωτικό κοσμοδρόμιο στον κόσμο στο Las Cruses στο New Mexico σε έκταση 1.800 στρεμμάτων.
Το έργο έχει πραγματοποιηθεί κατά το 90% και όπως ανακοινώνει η εταιρεία Virgin Galactic ότι το 2013 την αποπεράτωση του κοσμοδρόμιου και ότι θα αρχίσουν οι πρώτες επανδρωμένες πτήσεις στο διάστημα, που το εισιτήριο θα στοιχίζει μόνον 200.000 δολάρια.
Το φιλόδοξο αυτό σχέδιο του Richard Branson στοίχησε 210 εκατ. δολάρια..!
Είδη στην εταιρεία έχουν κλείσει και έχουν προεξοφλήσει περίπου 400 άτομα που έχουν προπληρώσει εισιτήριο για μόλις δυόμιση λεπτά στα 100 χλμ. πάνω από την γη στα όρια της βαρύτητας.
Ο Richard Branson δηλώνει ότι θα είναι οι πρώτοι ταξιδιώτες μαζί με την οικογένεια του για να τονίσει την ασφάλεια των πτήσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: